Als er geen liefde inzit, is het niet goed

Astrid was te gast bij Vasilis van Gemert. Zijn podcast-serie heet 'The Good, The Bad and The Interesting'Astrid en Vasilis praatten over wanneer iets goed is. Als FamilievanFonk vinden we dat het goed is, het allerbelangrijkste. We zijn dat aan onze jonge doelgroep verplicht. Dat hebben we zelfs in een gedragscode beschreven: onze Lieve Lijst

Tijdens de ontmoeting tussen Valisis en Astrid zeggen ze bijna 90 keer nee, en toch is het een heel positief gesprek. (Hoe kan dat!) Natuurlijk praten ze over wat het precies is wat dingen dan goed maakt. Ze hebben het bijvoorbeeld over apps die er voor zorgen dat je je beeldscherm lekker links laat liggen. En over het weghalen van regels om dingen beter te laten lopen. Maar ook over de mooie zaag waarmee gips van je arm wordt afgehaald.

Dus maak je borst maar nat: 1:03:04 lang mooie verhalen over goede dingen maken: luister de podcast hier.

Benieuwd wat jullie ervan vinden.

 

 

Astrid Poot 
astrid@familievanfonk.nl

Astrid is creatief directeur bij Familie van Fonk. Ze heeft een lange geschiedenis in het maken van mooie (bekroonde) projecten voor kinderen, families en het onderwijs. We zijn trots op ons werk voor o.a.  educatieve uitgevers, het Klokhuis, KNVB, ING en verschillende musea  (bijvoorbeeld Nemo). Astrid schrijft en tekent voor verschillende blogs en sites over creativiteit, leren en maken en ze is de kids-expert van Bright. Ook geeft ze regelmatig lezingen en gaat ze graag in gesprek.