Na een verbouwing is het Communicatie Museum veranderd in COMM. Een museum vol verhalen van vroeger en nu waar je zelf ervaart hoe communicatie werkt, hoe je het zelf doet wat je dan eigenlijk bedoelt. In die lijn maakten we samen met Miriam Härting van COMM twee mooie koffertjes met allerlei communicatie activiteiten om samen te doen.

Klant
COMM

Team

COMM
Miriam Härting

Familie van Fonk

Project Lead: Astrid
Concept: Madelon, Stephanie & Astrid
Design en illustratie: Erik en Astrid


Doelgroep
Gezinnen met kinderen van 2 t/m 12 jaar

Product
Koffertjes met activiteiten

wavetransparant-updatewavetransparant-update
wavetransparant-updatewavetransparant-update

Er is een koffertje voor kinderen vanaf 3 en hun begeleiders: de COMM kit ID Het koffertje gaat over hoe je eruit ziet en wat dat zegt. Voel je je anders met een drol-masker en wat gebeurt er als je andere kleren aantrekt? Of als je jouw gezicht verandert? Ouders en kinderen zoeken het samen uit.

COMM kit tijdreis

Het tweede koffertje is voor kinderen vanaf 6 en hun begeleiders: de COMM kit tijdreis. Hoe communiceerden we vroeger en nu? Weet jij welke gesproken boodschap je zou achterlaten? En hoe goed ben je in codes en geheimschrift? Ouders en kinderen zoeken het samen uit.

wavetransparant-updatewavetransparant-update

Kauw en Kauw zorgen voor samenwerking

Gastheren (of dames?) zijn twee kauwtjes die alles voordoen. Zo kunnen ouders en kind samen met het boekje werken: het kind ziet de voorbeelden die Kauw en Kauw geven, de ouder leest de informatie. En samen doen ze de activiteiten! Zo heb je samen lol en leer je als een malle.

We kozen kauwtjes omdat dat extreem communicatieve en intelligente dieren zijn. Ze weten er dus alles van! 

wavetransparant-updatewavetransparant-update

Want to know more about COMM kits?
Astrid can tell you all about it.